maanantai 7. maaliskuuta 2016

Viikonloppu Fuengirolassa ja Vuoristossa

Lauantaiaamuna lähdin bussilla Fuengirolaan, joka oli jo sinänsä nähtävyys sen suomalaisuuden takia. Vastaan tuli suomalaisten tuotteiden ruokakauppa, leipomo, ravintoloita ja eri palveluiden tarjoajien liikkeitä. Ja myös niitä suomalaisia, jotka puhuivat äänekkäästi tai valittivat jostakin :D Kiertelin ensin torilla/kirpputorilla ja rannalla. Sitten kävin syömässä suomalaisessa kasvisravintola Vegetaliassa, jossa oli noutopöytä erilaisista salaateista ja lämpimistä ruoista. Samalla luin kahta suomalaista siellä ilmestyvää lehteä, joista selvisi, että Fuengirolassa on myös suomalainen koulu! Sen jälkeen menin käymään eläintarha Bioparcissa. Eläintarha oli siisti ja hyvännäköinen, mutta tilat oli tosi pienet, eikä niitä pystytä laajentamaan, kun tarha on keskellä kaupunkia. Valokuvasin kaikki eläimet ja niistä kertovat kyltit ja jatkoin matkaani vaatekauppojen kautta kahvilaan. Kahvilassa tilasin kaakaon, joka oli ennemmin suklaakastiketta kuin perus maitokaakao. Sitten junalla Malagaan ja sieltä bussilla takaisin Torroxiin.
Eilen teimme viiden tunnin vuoristokävelyn koirien ja Katjan ja hänen miesystävän kanssa. Puolessa välissä pidimme evästauon hienoissa maisemissa. Näimme myös kaksi Iberian villivuohta juoksemassa. Matkaa tuli 13km ja korkein kohta oli 600m.
Tänään oli pari tuntia sateinen ilma, jolloin Gill otti mut mukaansa koiratarhalle esittelemään pentuja parille kiinnostuneelle. Sillä aikaa miehet valmistivat oman maan kurpitsasta ja porkkanoista keiton lounaaksi.

Hedelmälepakoihin kuuluva italianlentäväkoira
Rengashäntämakien aitaukseen pääsi oppaan johdolla
Lounastauko
Kukkulalle menossa
 

Etsi ihminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti